Schilderwerken

Niets is zo belangrijk voor uw woning als preventief onderhoud. Van een goed onderhouden woning is niet alleen het aanzien een stuk beter, maar ook de marktwaarde zal een stuk hoger zijn.

Sterker nog: het verschil in marktwaarde is behoorlijk groter dan de kosten van het periodiek onderhoud. Bovendien voorkomt u door regelmatig onderhoud voortijdige veroudering en dure herstelwerkzaamheden.

Huis Schilder Plan

Om het schilderonderhoud nog aantrekkelijker te maken is het Huis Schilder PlanĀ® ontwikkeld. Dit onderhoudssysteem kan uitsluitend aangeboden worden door erkende schildersbedrijven. U bent dus verzekerd van vakwerk voor een geschikte prijs. Een schilder zal u graag informeren over de mogelijkheden. Maar voor meer informatie kunt u natuurlijk ook eerst even de website van het Huis Schilder PlanĀ® bezoeken.

Kleuren

Uiteraard is uw eigen smaak van groot belang bij het kiezen van uw kleuren. Het geheel van de inrichting van uw woning speelt daarbij een rol. Buiten is de omgeving uiteraard van belang. Een schilder staat altijd voor u klaar om u hierbij een goed advies te geven.