Zonwering

Verrijk uw woning in een mum van tijd met een aangenaam buitenverblijf. Met een knikarmscherm geniet u zorgeloos van uw terras.

De knikarmconstructie levert voldoende stabiliteit voor een ruime uitval in het bijna horizontale vlak. Bij toepassing boven een terras creƫert u de ideale zomersfeer. U geniet volop van het mooie weer vanaf een comfortabel plekje, altijd heerlijk in de schaduw.

De maximale breedte van het 2-buis-knikarmscherm is 5.50 m bij een uitval van wel 2-buis-knikarmscherm 3 meter. Deze knikarmschermen kunnen uitgevoerd worden in diverse soorten bediening. Standaard is het windwerk met slinger, maar elektrische bediening is natuurlijk ook mogelijk. Tot en met een weergestuurde automaat die werkt op de gegevens van een zon-, wind- en regenmeter.

Het windwerk kan uitgevoerd worden achter een kap, maar ook in een cassette. In cassette is het doek in opgerolde toestand geheel opgeborgen in een kast. Het doek is dan beschermd tegen weersin- vloeden, stof en insecten, waardoor het veel langer mooi en fris blijft.

De 2-buis-knikarmschermen zijn standaard leverbaar in aluminiumkleur, cremewit en wit. Andere (RAL) kleuren op aanvraag. Voor de bespanning is er keuze uit een ruim assortiment doeken in diverse kwaliteiten en alle moderne kleuren en dessins. Kortom: U kunt uw scherm perfect aanpassen aan de stijl van uw huis. Een zonweringsbedrijf kan u precies adviseren wat in uw situatie de mooiste en de meest geschikte zonwering is.